Pafanx 4 Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Jak w temacie wpadła mi w ręce taka płyta która miała służyć jako tymczasowa dopóki nie dozbieram na ryzena, wyglądała okej ale dopiero po bliższym przyjrzeniu się zauważyłem ten mankament. Wygląda to tak jakby zostało zrobione specjalnie i precyzyjnie.. Ktoś wie o co chodzi? Odpaliłem tylko testowo na razie bez procesora z podłączonym wiatrakiem no i zasilanie jakieś tam jest ale wiatrak co jakiś 18s się zatrzymuje tak jakby płyta się rebootowala Pozdrawiam Wysłane z mojego m8 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Wszystko wygląda normalnie a bez procesora płyta działać nie będzie 1 Link to post Share on other sites
Pafanx 4 Napisano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Wszystko wygląda normalnie a bez procesora płyta działać nie będzie Wiem że nie sprawdzi się bez procesora ten wątek jest założony profilaktycznie raczej, będę go aktualizował. Proszę jednak się przyjrzeć Wysłane z mojego m8 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 To jest fabryczny wygląd niektórych układów flash, nie ma powodów do obaw. 1 Link to post Share on other sites
Rozwiązanie MRx@PL 1 Napisano 27 Października 2018 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Jest to metoda stosowana przez fabrykę do oznaczania chipów w celu rozróżnienia zaprogramowanych od niezaprogramowanych. Jak zerkniesz jak wygląda nowy czysty chip to kropki nie ma - no właśnie jest czysty 1 Link to post Share on other sites
Pafanx 4 Napisano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2018 No proszę, a myślałem że już nic mnie nie zaskoczy. Nie miałem o tym pojęcia, kolejna nauka na przyszłość. Dziękuje bardzo Panowie temacik do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts