DanioGaming 0 Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Witam, na początku powiem, że mam do wybrania więcej niż 2 klawiatury. Już robiłem jeden post o klawiaturach, ale jednak zdecydowałem się na innego typu klawiatury, czyli takie które mają możliwość ustawienia macro pod kilka przycisków po lewej stronie. Moją klawiaturę (A4 Tech Bloody b120) mam już prawie 3 lata, więc szukałem w internecie jakichś dobrych klawiatur i znalazłem 6 klawiatur które mi się podobają, ale nie wiem jaka z nich jest najlepsza ;/ Ich nazwy które wybrałem to:• Patriot Viper V770• Sharkoon Skiller Mech SGK2• Sharkoon Skiller PRO• Razer Blackwidow X Chroma V2• SteelSeries Apex M800• Cm Storm Trigger ZNajlepiej jakbyście ponumerowali te klawiatury od 1 do 6 i napisali dlaczego akurat ta klawiatura jest na tym miejscu. Możecie wypisywać swoje propozycje i polecić mi jakieś klawiatury które waszym zdaniem są godne zakupu, tylko chciałbym aby kosztowały one do 600 zł Pozdrawiam i liczę na jak najwięcej odpowiedzi! Cytuj Link to post Share on other sites
DanioGaming 0 Napisano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Mógłby ktoś pomóc, proszę? Cytuj Link to post Share on other sites
DanioGaming 0 Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pomoże ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Zestawienie jest irracjonalnie dobrane. Co więcej, części z podanych klawiatur nie ma w ogóle dostępnych. Cytuj Link to post Share on other sites
DanioGaming 0 Napisano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Zestawienie jest irracjonalnie dobrane. Co więcej, części z podanych klawiatur nie ma w ogóle dostępnych. Dobrze, ale mógłbyś i tak polecić mi jakąś z tych klawiatur, proszę? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Z czystym sumieniem mógłbym wybrać tylko Cooler Mastera, bądź Apexa. Niestety, nie są dostępne już w sprzedaży. Reszta zestawienia to wybieranie mniejszego zła. Szczodre budżetówki to słaby pomysł, a chałowy Blackwidow to przepłacona klawiatura, wyróżniająca się tylko designiem. Cytuj Link to post Share on other sites
SweetDoom 13 Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Mogę polecić Corsair k95 veageance. Bardzo dobrze zrobiona a macro robi się w prosty i intuicyjny sposób Cytuj Link to post Share on other sites
DanioGaming 0 Napisano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Z czystym sumieniem mógłbym wybrać tylko Cooler Mastera, bądź Apexa. Niestety, nie są dostępne już w sprzedaży. Reszta zestawienia to wybieranie mniejszego zła. Szczodre budżetówki to słaby pomysł, a chałowy Blackwidow to przepłacona klawiatura, wyróżniająca się tylko designiem. A jakąś klawiaturę od siebie możesz polecić z przyciskami macro? Mogę polecić Corsair k95 veageance. Bardzo dobrze zrobiona a macro robi się w prosty i intuicyjny sposób Dobrze, dziękuję za odpowiedź Już ktoś polecił mi tą klawiaturę na innym forum, więc sobie ją obczaję Poleciłby ktoś jeszcze jakąś klawiaturę? Cytuj Link to post Share on other sites
DanioGaming 0 Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Ostatni raz pytam czy ktoś ma jeszcze jakąś swoją opinię dotyczącą tych klawiatur ? Cytuj Link to post Share on other sites
DanioGaming 0 Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Witam. Kilka dni temu zakupiłem klawiaturę Corsair K95 którą mi parę osób polecało Na razie testowałem ją u kolegi bez programu i działa wyśmienicie. Jutro podłączam ją do mojego kompa Bardzo dziękuje wszystkim, którzy zaproponowali mi różne klawiatury! Pozdrawiam i życzę miłego roku. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts