Maciej21 2 Napisano 25 Września 2018 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Witam Jednak rosądek, podpowiedział: "nie rób tego". Pobrałem okrojony progam DriverDoc do aktualizacji sterowników. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 25 Września 2018 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Sterowniki, a BIOS to dwie różne kwestie i nie używaj do aktualizacji jakiś dziwnych programów. Stwórz bootowalnego pendrive'a i wrzuć na niego BIOS pobrany ze strony producenta płyty głównej Cytuj Link to post Share on other sites
Maciej21 2 Napisano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Witam Pendrive nigdy, nie kupiłem i na razie nie zamierzam wydać kasy na taki wydatek. Moja płyta główna to:GIGABYTE Z87-DS3H. Co tego programu, jest całkiem niezły na razie nie usunę (odinstaluję). Edytowane 25 Września 2018 przez Maciej21 Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 25 Września 2018 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Skoro i tak robisz po swojemu, nie zakładaj tematu (w domyśle oczekując odpowiedzi). Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 25 Września 2018 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Pobierz ze strony Gigabyte najnowszy bios F3 i program @BIOS. Zainstaluj soft a plik bios rozpakuj. Uruchom program @Bios i wybierz opcje Update from file tu wskaż rozpakowany właściwy plik bios a aktualizacja sama się wykona. http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-z87-ds3hrev_11 Edytowane 25 Września 2018 przez gepardmak Cytuj Link to post Share on other sites
Maciej21 2 Napisano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Witam Co do programu, odinstalowałem oraz usunąłem z dysku. Dziękuje za cenne uwagi.Jednak nie zrobię tego.Łatwo coś zepsuć. Edytowane 26 Września 2018 przez Maciej21 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts