jonath 0 Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Cześć, planuję pozbycie się starego "pudła" i zakup nowego. W związku z powyższym proszę o pomoc w wycenie sprzętu który chcę sprzedać. Próbowałem samodzielnie wycenić w oparciu o ceny części z serwisów aukcyjnych, ale rozbieżności w cenach są na tyle duże, że nie jestem w stanie. Mój sprzęt poniżej: - procesor Intel i3-2120; - płyta Gigabyte P67A-D3-B3; - pamięci HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9; - zasilacz OCZ StealthXStream 2 OCZ600SXS2; - grafika NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB; - obudowa Silentium PC (model nieznany - ze średniej półki). Na żaden z podzespołów nie ma już, rzecz jasna, gwarancji. Dysk twardy zostawiam sobie na magazyn w nowym komputerze. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Za takie podzespoły kokosów nie będzie ale za wszystko krzyczałbym ze 400 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts