ciupap 0 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam Mój problem polega na tym, że zepsuł mi się dysk przenośny marki Trekstor. Cała elektronika jest ok tylko sam dysk twardy w środku uległ uszkodzeniu, więc wymieniłem go na taki sam. Windows odnajduje urządzenie magazynujące Trekstor DS maxi g.u, ale nie pokazuje go w ,,Moim Komputerze''. Nie mogę więc w żaden sposób nic nagrać. Czy da się coś z tym zrobić ? Np. przeprogramować dysk. P. S. Szukałem sterowników, ale producent twierdzi, że nie są one potrzebne i nie dołącza ich do sprzętu. W internecie też ich nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Sprawdziłeś czy w Biosie wszystko jest poustawiane jak trzeba odnośnie dysku ? Cytuj Link to post Share on other sites
Endrju1 4 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 może na hdd żadnej partycji nie masz. Wejdź sobie w zarządzanie komputerem i zobaczy czy tam jest i czy masz na tym dysku jakąś partycję. Cytuj Link to post Share on other sites
ciupap 0 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Endrju1 dzięki za pomoc dysk działa Uważam temat za zamknięty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts