kladiator 750 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Witam, wiem że nie te forum, ale do muzycznych mają limity dot. osób sprzedających (min. 50 postów itp.), więc one odpadają, a może akurat kogoś z Benchmarka te ogłoszenie zainteresuje Mam na sprzedaż unikatowego wzmaka, rocznik 1987 Opis i zdjęcia są na allegro, także zapraszam https://allegro.pl/unikat-wzmacniacz-peavey-studio-pro-50-12-87r-i7556939857.html Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 W przypadku podania linku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Kwota- Bez ceny minimalnej, ile wylicytujesz taka jest. Dokładna nazwa - Peavey Studio Pro 50 Krótki opis przedmiotu, LUB (słowo klucz) podanie jego dokładnej nazwy oraz informacji o cenie. Spokojnie, zawsze przed wystawieniem czytam dla pewności regulamin, sprawdzam czy nic sie nie zmieniło EDIT: Dobra rozumiem. Miały być obie ceny napisane. Mój błąd, wybacz Cena kup teraz to 560zł. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts