Proximo_5 0 Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Witam Mam pytanie może bardziej zbliżone do sprzętu, jednak bardzo związane z programowaniem. Zamierzam złożyć nowy zestaw, przechodząc z Intela na AMD. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak obecnie wygląda kompatybilność emulatora Androida z Android Studio na sprzęcie opartym o procesor Zen+ ( konkretniej 2700x). Czy da się już bez problemu go uruchomić na platformie AMD? Jeśli nie, to z jakiego korzystacie? Jak w waszym przypadku pracuje się w Android Studio na AMD? Lepiej niż na Intelu? Z góry dziękuję za każdą opinię. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 https://www.androidpolice.com/2018/07/09/android-studio-device-emulator-now-works-amd-processors-hyper-v/ Cytuj Link to post Share on other sites
Proximo_5 0 Napisano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Tak, znalazłem kilka takich artykułów, ale chciałem się zapytać, czy ktoś tutaj u siebie pracował na takiej platformie ( na Zen sytuacja powinna być podobna). Cytuj Link to post Share on other sites
SweetDoom 13 Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Działa bardzo dobrze. Czasem coś się wykrzaczy ale większość czasu nie miałem żadnego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts