NSLEVIN 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 witam, chciałbym się dowiedzieć co się stanie z ludźmi, którzy nie wymienili owej płyty na poprawioną? Próbowałem znaleźć jakiegoś nowego biosa to tylko wychodzą same pod R3.0. Czy zamierzają tylko teraz się interesować tymi, którzy wymienili/kupili poprawione, a międzyinnymi mnie zostawić? Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Prawdę powiedziawszy w Twoim interesie leży zainteresowanie się tym a nie producenta- on wymienił płyty, cała akcja została przeprowadzona na szeroką skalę szybko i sprawnie, nie skorzystałeś z tego- Twój problem, no chyba, że jeszcze jest możliwość wymiany a zakładam, że tak. Najlepiej poproś o wymianę w sklepie w którym brałeś płytę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 znam paru gościu którzy nie wymienili na nowa rewizje i nie maja żadnych problemów na tej "wadliwej" podejrzewam ze jak by to przez przypadek nie wyszło to by nawet nikt tego nie zauważył Cytuj Link to post Share on other sites
NSLEVIN 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dobra jednak napisali, że bios działa i pod r30 i pod niewymienione. Także jest ok, nie mam zamiaru wymieniać płyty - nie ma po co Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel ASUS Support 59 Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Biosy można stosować wymiennie, póki co nie ma tu rozgraniczeń. NSLEVIN - obowiązku wymiany nie ma, niemniej jednak po pewnym czasie najprawdopodobniej w grę będzie wchodzić wyłącznie naprawa BGA poprzez wymianę chipu Intela. Jak znam życie i zgłoszenia od użytkowników, zacznie się kręcenie nosem że naprawianego już nie chcą itp itd. Pewnie też nie będzie Ci łatwo odsprzedać płytę B2 na rynku wtórnym w przyszłości. Przemyśl sprawę raz jeszcze. Jeśli Sprzedawca okaże dobrą wolę, dostaniesz nową sztukę "od ręki" a on wymieni u Dystrybutora Twoje stare B2 na B3 i wróci mu na półkę sklepową taki sam nowy produkt. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts