Skocz do zawartości

Temat o kartach Nvidia RTX Turing (TU1xx).

Recommended Posts

• 3 tygodnie później...

Nowa zabawka do kolejnego zamówionego konfigu. Zobaczymy jak to lata, rzecz jasna na LC, a może i sesyjkę azotową przywalimy.

Kto ciekawy możliwości tego potworka?

https://www.galax.com/en/graphics-card/hof/geforce-rtx-2080ti-hof-10-anniversary.html

Edytowane przez EH_Gosu
  • Popieram 4

I piszczące cewki, lepiej gigabyte i zwodować.

Gigabyte jest najlepszy tu nie piszczą cewki i brak problemów z wentylatorami :rotfl: normalnie jak bym oglądał program usterka.

W moim Palicie nie usłysz cewek,nie wiem jak blisko łeb przystawisz do karty a jak byś się znał to byś tak nie pisał bo cewki to loteria.

• Popieram 1

Gigabyte jest najlepszy tu nie piszczą cewki i brak problemów z wentylatorami :rotfl: normalnie jak bym oglądał program usterka.

W moim Palicie nie usłysz cewek,nie wiem jak blisko łeb przystawisz do karty a jak byś się znał to byś tak nie pisał bo cewki to loteria.

Też się mogą trafić ale Gigabyte możesz wodować a z MSI jest problem.

Ja akurat na swoje egzemplarze GB nigdy nie narzekałem - kręciły się jak głupie i nigdy nie piszczały, ale jedno i drugie to oczywiście loteria. Palita również z czystym sumieniem mogę polecić.

• Popieram 1

Ja akurat na swoje egzemplarze GB nigdy nie narzekałem - kręciły się jak głupie i nigdy nie piszczały, ale jedno i drugie to oczywiście loteria. Palita również z czystym sumieniem mogę polecić.

Ja miałem kilka gigabyte'ów i nigdy nie miałem problemów.

• Popieram 1

Same here. Posiadałem HD6870, HD7970 (szedł dużo wyżej niż GHz Ed.), GTX'a 980, GTX'a 1080Ti (nie spotkałem w recenzjach sztuki, która poszła wyżej od mojej). Palita miałem GTX'a 1080, RTX'a 2080Ti (jeden padł, drugi rewelacyjny) i teraz RTX'a 2060.