MerkosPL 0 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Witam. Od paru dni tak jak w temacie mam problem z opóźnieniem myszki. Jest to odczuwalne na pulpicie jak i w grach. Myszka to Steelseries Rival. Testowałem 3 myszki i jest to samo. Przełączałem do różnych gniazd USB 2.0 jak i 3.0. Zmieniałem ustawienia w panelu sterowania NVIDIA i w ustawieniach myszki. Nawet instalowałem Mouse Fix'a. Żadna z tych rzeczy nie pomogła. Po paru godzinach namyślania. Doszedłem do wniosku, że może to być wina sprzętu, więc otworzyłem kompa i odkurzyłem. Wszystko było podłączone w swoje miejsce. Nigdzie nie było luzów, ani nic z tych rzeczy. Nie mam już pomysłów jak to naprawić, więc pisze tutaj. Proszę o pomoc, ponieważ nie da się spokojnie grać Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 W jaki sposób się to objawia? Cytuj Link to post Share on other sites
MerkosPL 0 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 W jaki sposób się to objawia? Kursor jest opóźniony w stosunku do ruchu myszki Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Instalowałeś sterowniki? Mysz ma własną pamięć, więc fajnie by było sprawdzić ją na innym PC. Cytuj Link to post Share on other sites
MerkosPL 0 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Instalowałeś sterowniki? Mysz ma własną pamięć, więc fajnie by było sprawdzić ją na innym PC. Tak zainstalowałem. Na innym PC także występuje ten problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Wyrzuć sterowniki i wyczyść rejestr, przydałoby się również zrobić flasha pamięci myszy. Cytuj Link to post Share on other sites
MerkosPL 0 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Wyrzuć sterowniki i wyczyść rejestr, przydałoby się również zrobić flasha pamięci myszy. Ogólnie to robiłem format. Przed formatem było opóźnienie i po formacie jest także Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Mimo wszystko, zalecam + pamięć myszy. Cytuj Link to post Share on other sites
MerkosPL 0 Napisano 13 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 A jak zrobic flasha pamieci myszy ? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Poszukaj czegokolwiek w sofcie, co przywróci wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts