Skocz do zawartości

Need For Speed Undercover problemy : o

Recommended Posts

Już daję

http://img206.imageshack.us/img206/8096/nfsu1.th.jpg

Najlepsze w tym jest to, że przy takich błędach graficznych odnoszę wrażenie, że gra się powinna często wyłączać, a wyłączyła się może ze 2 razy, nie więcej i to wtedy gdy nie było błędów. Najczęściej takie błędy pojawiały się dopiero po zmianie ustawień graficznych albo wejściu do Windowsa, ale teraz to nawet nic nie muszę zmieniać ani gry minimalizować.

Jestem cierpliwy, ale z tym Blueconnectem po limicie to udzielanie się na forum jest męczarnią...

sprawdź temperaturę karty pod obciążeniem. Jeśli jest powyżej 75st, lub w okolicach to odkurz coolera na karcie. jednak ja miałem podobną sytuację, niestety/lub stety skończyło się na wymianie karty graficznej. Okazało się, że pamięć karty się "wypaliła", co jest normalne przy kręconej karcie po kilku latach intensywnego użytkowania.(choć twoja jest pewnie nowa)

Zainstaluj nowe stery bo te 8.xx już przestarzałe.

to może spróbuj patcha najnowszego wgrac. Mam Radka 4870 i gra chodzi raczej płynnie na max detalach. Raczej- w sensie, że czasem faktycznie potrafi przyciąć(gram bez anizotropowego filtrowania, aa 2). Tak naprawdę gra jest niedopracowana, graficznie "przebajerowana" i źle zoptymalizowana.(w mojej opinii Pro Street lepiej się prezentuje, a optymalizacja to już kolosalna różnica). Polecam sprzedać na allegro, ja tak zrobiłem, a pieniądze przeznaczyć na jakąś lepszą grę.

Ale ta twoja karta to już jest jednak przeżytek i może przez to ta gra przycina.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...