yormundur 3 Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Cześć. Mam problem z wybudzeniem laptopa z trybu uśpienia. Po kliknięciu przycisku zasilania komputer ewidentnie się budzi, ale ekran pozostaje czarny. Mam dwa dyski - HDD i SSD (na PCie). Po wprowadzaniu w zarządzaniu dyskami tego HDD w tryb offline uśpienie i wybudzenie normalnie działa. Ale gdy są oba w trybie "online" to jest ten problem, o którym wyżej napisałem. Tak jakby nie stratował system z tego SSD. SSD to Adata SX8200. Windows 10 Pro. Jest mi ktoś w stanie pomóc z tym problem, albo już się z takim spotkał? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez yormundur Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Czy masz WSZYSTKIE aktualizacje systemu ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
yormundur 3 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Czy masz WSZYSTKIE aktualizacje systemu ? Tak. Windows Update uprzejmie mnie informuje "Wszystko jest aktualne". Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Pytam dlatego,bo ja też miałem z tym kiedyś problemy.które zniknęły po którejś aktualizacji...Zmieniałeś coś w biosie,czy jest na ustawieniach domyślnych ? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez jarrino 1 Cytuj Link to post Share on other sites
yormundur 3 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Usunąłem niektóre sterowniki i zainstalowałem ponownie. O dziwo pomogło. Tak czy siak dzięki jarrino za zainteresowanie się tematem! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts