piccardo 0 Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Witajcie mam taki dziwny problem, który wyniknął z przypadkowej kombinacji klawiszy a cechuje się on tym co zobaczycie poniżej.Tak wygląda teraz wyszukiwanie w YT przez które nic nie widzę tekst też jest biały, dzieje się to w momencie najechania myszką na ów pole, kombinacja to było chyba ctrl + k ale jak to cofnąć nie wiem, próbowałem reset FF w tym usuwanie profilu itd. lecz nie tu leży problem gdyż występuje on na innych przeglądarkach więc jest to gdzieś w systemie.A tak powinno to wyglądać. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Masz punkty przywracania systemu ? Cytuj Link to post Share on other sites
piccardo 0 Napisano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Niestety nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts