enjoy1516 0 Napisano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Mam laptopa y580 z fabrycznym win 7 i dyskiem hhd , dzisiaj zakupiłem sobie dysk ssd który wleci w miejsce cd-room , i teraz pytanie w jaki sposób przenieść instalke windowsa 7 wraz z tymi wszystkimi seryjnymi programami na nowego SSD ? Docelowo chce sformatować hhd a na ssd mieć windowsa . Nie mam pojęcia jak to technicznie wykonać bo nie chce klonować całego sytemu z całym tym syfem który teraz mam na dysku chodzi mi tylko o tą partycje recovery Cytuj Link to post Share on other sites
luckyboy 2 Napisano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Zwykle jest opcja utworzenia dvd recovery - wtedy z plyt dvd odtwarzasz system + partycje recovery na nowym dysku, ja przynajmniej utworzylem sobie takie plyty na toshibie kiedys za czasow visty i dzialalo to, gdy zamontowalem nowy dysk. Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3091 Napisano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Jeżeli działa ci prawidłowo przycisk OneKey Recovery to spróbuj pierwsze postawić system z Recovery na HDD . Jak się uda to sklonuj cały hdd na ssd . Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Radzę tych "seryjnych" programów nie instalować (lub wywalić),bo mulą strasznie komputer... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts