dzejC 217 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Star Wars Jedi: Fallen Order http://www.comingsoon.net/assets/uploads/2018/06/respawn-star-wars.jpg Gra zapowiedziana podczas E3 2018 EA Play Krótki opis: Gra akcji osadzona w uniwersum Gwiezdnych Wojen, którego historia rozgrywa się pomiędzy trzecim a czwartym epizodem filmowej sagi. Gracze wcielają się w rycerza Jedi, który jest bezlitośnie ścigany przez siły Imperium. Premiera: 2020 Platformy: PC, PS4, XO Wszelkie newsy:https://www.gram.pl/tag/star-wars-jedi-fallen-order.shtml https://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=21412 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Mam małą nadzieję, że będzie to coś w stylu Jedi Knighta. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Temat widzę mocno żywy Grę skończyłem wczoraj i mam problem z powrotem do rzeczywistości. Pomimo drobnych wad dla mnie osobiście rewelacja. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 22 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Też bardzo ją polubiłem, ale paru moich znajomych nie wytrzymało z tą grą więcej niż 3h. Ogarnąłem na PC w ramach accessa, ale zastanawiam się nad kupnem na PS4 żeby powbijać jakieś acziwki. Według mnie największą wadą tej gry jest tragiczny backtracking. Cytuj Link to post Share on other sites
KamellotK1 296 Napisano 25 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Potwierdzam, backtracking mnie odrzuca w grach i tutaj właśnie odczułem to zjawisko bardzo mocno. O ile nie mam problemu z tym zjawiskiem w momencie, gdy mam pełną dowolność fabularną jak chociażby GTA/RDR/Borderlands to o tyle w takiej liniowej fabule jakimi są Gwiezdne Wojny jest to bardzo frustrujące. Twórcy chyba za bardzo skupili się na samych efektach UE4 aniżeli na różnorodności lokacji. Same zagadki logiczne od razu przypominają mi Tomb Raidera, co akurat nie jest złe. Dla mnie to niestety tylko (albo aż patrząc na EA) 7/10. Cytuj Link to post Share on other sites
daniel_reds 0 Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Mam mały problem z grą. Na laptopie z GTX 960M i i5 6300HQ śmiga ładnie na wysokich detalach w 45-60 fps, ale raz na jakiś czas są freezy nawet na parę sekund. Gra działa dalej, ale obraz się zawiesza. Obniżenie ustawień czy wł/wył synchronizacji pionowej nic nie pomaga. Z czego może to wynikać? Sterowniki najnowsze, w tle nic nie jest włączone. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Premiera: 15 marca 2023r. Platformy: PC, PS4/PS5, XBO/XSX Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 20 Marca 2023 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts