stalker44 2 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Kupię działającą kierownicę do pc, najważniejsza jest dla mnie cena bo aktualnie nie mam kasy a od dawna marzy mi się pogranie na kierownicy. kierownicy użyje kilka razy żeby sobie pograć więc nie wymagam super jakości. jeśli ma ktoś jakiegoś pada na sprzedaż taniego chętnie rzucę okiem Cytuj Link to post Share on other sites
IzoKoO 1 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Mam tracer zonda bez przyssawek, jeden pedal polamany w pol ale jak ktos ma wieksza stope to nie przeszkadza Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Pad od xbox 360 z reciver em żeby działał bezprzewodowo z pc. Z win 10 sam znajduje i instaluje sterowniki z win 7 trzeba poszukać na stronie ms. 80 zł plus przesyłka... 10 zł? Cytuj Link to post Share on other sites
stalker44 2 Napisano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 /zamykam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts