Piasek998 461 Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Witam, dziś przyszła do mnie karta Gigabyte gtx 670 w wersji OC. Po podłączeniu karty i wgraniu najnowszych sterowników komputer nie ładuje systemu zostaje czarny obraz. Na starszych sterach wyskakuje komunikat sterownik ekranu przestał działać... Odzyskał swoją sprawność. Po czym sie system wiesza... Co może być przyczyną? Przed wgraniem sterowników oczywiście został wyczyszcsczony rejestr cleanerem do sterowników. Zasilacz to be quiet l7 730w. Także na bank to nie wina zasilacza. Zapomniałem dodać system to Windows 7 ultinate 64 bit a płyta główna to Gigabyte h97 gaming 3 Cytuj Link to post Share on other sites
joggy 228 Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Brzmi to jak typowe objawy padniętej karty po piekarnikowej lub przed piekarnikowej. Cytuj Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 bez sterowników działa, po instalacji czarny obraz, znam ten objaw, jak mi padła gs8400 było identycznie, u mnie piekarnik na kilka tygodni pomógł, w tym czasie zamówiłem inną Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Oddaj szrota sprzedawcy. Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 jeśli po instalacji lub trakcie instalacji sterowników jest problem, to najprawdopodobniej uszkodzony jest rdzeń karty Cytuj Link to post Share on other sites
Piasek998 461 Napisano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Po wgraniu nowego Windowsa uruchamia kartę. Lecz w grach są dropy fpsow. Natomiast w 3dmarku przechodzi test. TDP karty wynosi 260%... Co może być przyczyną? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Co masz na myśli najnowsze sterowniki ? Spróbuj wgrać bardzo stare... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts