Waski_BG 0 Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam, problem jak w temacie po instalacji W7 nie mogę wejść do folderu Documents and Settings na dysku z systemem. Moje konto ma uprawnienia admina, próbowałem coś kombinować z ustawieniami zabezpieczeń i uprawnieniami, ale albo coś przeoczyłem, albo już sam nie wiem jak wejść do tego folderu. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Documents and settings jest niedostępne dla zwykłego użytkownika tak jak w Viście. Służy ono tylko i wyłącznie jako wsteczna kompatybilność dla starszych aplikacji/gier. W Viście i Se7enie jest katalog Users/Użytkownicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Waski_BG 0 Napisano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Faktycznie :oops: . Wcześniej nie miałem Visty i dlatego taka wtopa... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts