Viteq 0 Napisano 19 Maja 2018 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Jak w tytule, od rana, po nocnej łatce użycie RAM wygląda tak: Najbardziej mnie pierwsze okno intryguje czyli użycie RAM użytkownika. Edytowane 19 Maja 2018 przez Viteq Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Maja 2018 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Spróbuj FixWin10... Cytuj Link to post Share on other sites
Viteq 0 Napisano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Dzięki, spróbowałem ale nie widzę tu nigdzie opcji "ch***ra! Mój RAM pożera jakiś niewidoczny program/użytkownik". Jakieś dokładniejsze instrukcje lub inne rozwiązanie? Proszę. Próbowałem też malwarebytes i nod32 żeby coś znaleźć ale się nie udało. Edytowane 19 Maja 2018 przez Viteq Cytuj Link to post Share on other sites
lemur20 0 Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Nie tylko Ty masz takie problemy. Ja po włączeniu mam czarny ekran i nic nie mogę zrobić. A jak już się ekran załączy to pamięć ram jest na poziomie 80-90%. W menadżerze pojawiło się coś takiego jak wsappx użycie procesora 50 % i pamięci ram na 80%. Wszystko zaczęło się dziać po najnowszej aktualizacji. EDIT: Jak narazie problemem okazał się Microsoft store. Cały czas próbował pobrać tą samą aplikację. Niestety nie wiem czemu sklep nie może nic zainstalować i cały czas próbuje pobrać aplikację już od momentu logowania się do systemu. Edytowane 23 Maja 2018 przez lemur20 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Czy próbowaliście poszukać rozwiązania problemu w internecie ? Lemur,jakiego masz antywirusa ? Jeżeli avasta to przeczytaj to:http://www.komputerswiat.pl/nowosci/programy/2018/21/masz-problemy-z-windows-10-april-2018-update-to-moze-byc-wina-tego-antywirusa.aspx Edytowane 23 Maja 2018 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts