Gość Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam; Od wczoraj mam taki problem że ni z tego, ni z owego resetują mi się porty usb Po prostu siedzę sobie i nie robię nic a tu nagle słyszę ten dźwięk windowsa jakby się odłączało urządzenie od usb, miga lampka zasilania na klawiaturze i po chwili wszystko znowu w normie To samo dziś z myszką: dźwięk i pyk działa myszka ale już nie działały rolki i przycisk zmiany DPI Pomocy ! Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Opcje są dwie: albo w systemie się coś namieszało, albo pada płyta główna. Sam mam czasem taki problem z jednym portem, ale tylko pod windowsem, z poziomu biosu albo linuxa nie ma tego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 To jest chore ! Przełączyłem kable i miałem miesiąc spokój. Od kilku dni znowu to samo ! Pomocy ! Każdy temat o tym problemie, który czytałem na innych forach pozostał bez odpowiedzi. Co się dzieje do cholery ???!!! Cytuj Link to post Share on other sites
alfarome 2 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Do głowy przychodzi mi jakiś "autorski" system oszczędzania energii, sprawdź pod tym kątem. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Sprawdź napięcia na 5v, może zasilacz nie trzyma a płyta ma kiepskie stablizatory. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 NOo przeinstalowałem system i zdjąłem całe OC. Problem znikł. Dodam, że sama instalacja sys na nowo nic nie dała. Na szczęście mogę mieć to w D** bo dziś przychodzi nowa płyta a we wtorek zasilacz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts