janczakb 0 Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż trzy podzespoły komputerowe:procesor intel i5-4670k, nigdy nie był podkręcany gdyż nie miałem do tego odpowiedniej płyty głównej, w pełni sprawnykartę graficzną Gigabyte Nvidia Geforce GTX 960 wersja z 4GB pamięci VRAM, również nigdy nie podkręcana, nie używana do kopania kryptowalut, stan idealnypamięci RAM, GEIL Dragon RAM 2x4GB DDR3 1600mhz dual channel, w pełni sprawnew przypadku zakupu wszystkich trzech podzespołów, dołączę do procesora chłodzenie SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024do wszystkich podzespołów posiadam oryginalne pudełka widoczne na zdjęciu i dołączam je do sprzedawanego przedmiotucena jaka mnie interesuje:za cały zestaw: 950zł, w prezencie chłodzenie SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024sam procesor: 450złsama karta graficzna: 500złRAM: 150złoczywiście na prośbę kupującego wystawiam wszystko na allegro Edytowane 11 Maja 2018 przez janczakb Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18778 Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 3) Oferty można odświeżać po upływie 7 dni od daty napisania ostatniego posta w temacie. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Zabronione jest również pisanie postów mających na celu tylko poinformowanie o fakcie, że dane aukcje kończą się za x godzin lub obniżanie ceny o symboliczną wartość (np. 2zł) Ponadto, przy każdej edycji treści posta lub w wypadku scalenia się dwóch postów bezpośrednio pod sobą należy podać powód edycji posta. Cytuj Link to post Share on other sites
adek88lajt 4 Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 mozna zarezerwowac RAM? w przeciągu tygodnia kuoiłbym, musze tylko do PL zjechac Cytuj Link to post Share on other sites
janczakb 0 Napisano 28 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Odświeżam, karta graficzna sprzedana, procesor i RAM wciąż dostępne. Mogę do tych dwóch rzeczy wciąż dorzucić SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024. Cytuj Link to post Share on other sites
janczakb 0 Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Odświeżam, RAM sprzedany. Obniżam cenę procesora, teraz tylko 400 ZŁ i dołączam do niego chłodzenie SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts