dlakolegi 0 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Czy procesor " Intel core 2 quad Q6600 " będzie współpracować z płytą główną " Dell optiplex 775 " i czy ta płyta obsługuje pamięć DDR2 o taktowaniu 800 Hz. Prosiłbym o krótką odpowiedź a nie wysyłanie linków do innych stron. Z góry dziękuję.to dla kolegi jak sam nick wskazuje Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 (edytowane) Jeśli umiesz pisać,to świadczy prawdopodobnie,że umiesz czytać (ze zrozumieniem). Dlaczego ktoś ma cytować coś ze strony,którą możesz sam przeczytać ? Naprawdę trudno ci było znaleźć odpowiedź w linkach,które podałem ? Żeby być w 100% pewnym,że jakaś pamięć (sprawna) zadziała na płycie,to trzeba ją wybrać ze strony producenta płyty,z listy pamięci dedykowanych (sprawdzonych). Nie potrafiłeś znaleźć podanego procesora na liście obsługiwanych,którą podałem ? Trochę to dziwne... Pomyliłem autora,przepraszam. Mimo to sens mojego postu zostaje taki sam. Dlaczego nie chcesz linków do stron,na których będzie wszystko napisane ? Edytowane 4 Maja 2018 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
bezymienny 3 Napisano 5 Maja 2018 Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 (edytowane) Cześć, Mam Optiplexa 745 - na pokładzie gościł Q6600 ,ale mam mieszane uczucia - nie można go podkręcić . Do granie słabo chyba że wstawisz jakiś low-profile ( minimum GTX730 jak u mnie ) będziesz grał w World of Tanks na średnich . Polecam jakikolwiek dysk SSD bo na na tym z HDD to męczarnia ładowania . Do internetu nadaje się idealnie . Pozdrawiam Piotr Edytowane 5 Maja 2018 przez bezymienny Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts