banan1994554 19 Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Witam, poszukuje jakiegoś smartwatch'a tak do 500zl. Liczę na używkę, ponieważ chcę sprawdzić czy to warte zachodu. Chciałbym aby był wyglądem podobny do normalnego męskiego zegarka i mile widziane dodatkowe bajery. Sam myślałem nad lg g watch r Moj tel lg g6 jesli to potrzebne Cytuj Link to post Share on other sites
Razmer 1 Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Mam aktualnie smartwatch od firmy Lg i osobiscie jestem z niego zadowolony. Jest to jednak już starszy model,tak wieć nie będę nawet pisał jai. Jednak mam już 3 lata i nic się z nim nie dzieje. Nawet bateria nie padłą/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
banan1994554 19 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Wiec moze ten watch r bedzie ok na poczatek, nie wiem jak sie bede z tym czul wiec wole pierw starsza uzywke a jak sie sprawdzi to potem juz cos porzadnego Cytuj Link to post Share on other sites
amb34 1 Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Tak z ciekawości to ile trzyma bateria w takim smartwatchu? Bo sam aktualnie muszę ładować swój telefon praktycznie codziennie i mnie to denerwuje. Jakbym miał codziennie ładować tak smartwatch to równeiż byłoby nie halo. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Zależy od konkretnego modelu. Watch R o którym wspomniałeś średnio 3 dni i jest to oczywiście uwarunkowane inensywnością jego użytkowania. Recenzje R poniżej i jako pierwsza używka na początek jest to dobry wybór.Zagarek klasyczny i prosty https://www.spidersweb.pl/2015/01/lg-g-watch-r-czas-pracy.html Cytuj Link to post Share on other sites
boskibat 4 Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Ja od siebie polece garmin 235, fajny zegareczek, dziala rewelacyjnie podczas codzinnego uzytkowania + jezeli ktos prowadzi sportowy tryb zycia to jego spartowe fukncje beda duzym atutem. Bateria trzyma ponad 2 tygodnie (mam go juz ponad rok) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts