komperko 9 Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 (edytowane) Witam z dnia na dzień od dzisiaj nagle zaczęły wyskakiwać mi artefakty jak przeglądałem internety i się resetował komputer karta ma w spoczynku do 40 C więc normalna temperatura dodam także że wyskakuje iż Sterownik ekranu nvidia przestał działać ale odzyskał sprawność co to może być? EDIT:Dodam że teraz przełączyłem na integre i jest wszystko w porządku więc to na 100% coś z kartą tylko co? Edytowane 27 Lutego 2018 przez komperko Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Jak wpiszesz ten komunikat w gogle ,to wyskoczą ci dziesiątki rozwiązań i prób. Spróbuj najpierw w tym kierunku. Cytuj Link to post Share on other sites
ddd10 4 Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Co tu do diagnozowania, oczywiste że zimne luty i tyle w temacie Cytuj Link to post Share on other sites
komperko 9 Napisano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 No to co zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jaki masz system i czy są wszystkie aktualizacje ? To mogą być zimne luty ale są też inne przyczyny. Napisałem ci co zrobić. Poświęcić godzinkę na poczytanie na ten temat w necie. Jest kilka sposobów... Cytuj Link to post Share on other sites
komperko 9 Napisano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Windows 7 wszystkie aktualizację są pożyczyłem gtx660 i normalnie chodzi Wszystko Cytuj Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Czy przy okazji podmiany była u kolegi testowana Twoja karta graficzna GTX 560Ti ? Cytuj Link to post Share on other sites
komperko 9 Napisano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Nie wkładałem do niego mojej karty ale mogę sprawdzić tylko nie wiem co to za różnica Cytuj Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Przekładając na inny komputer kartę graficzną można przekonać się czy karta jest uszkodzona. Jak nie przejdzie testów na innym komputerze z aktualnymi sterownikami jest większa pewność że karta jest "kaput". Do testowania kart graficznych polecam benchmark Heaven 4.0. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts