First55 1 Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 WItam, jakie podkładki polecacie i używacie pod FK1? Ja miałem dłuugi czas goliathusa control mid, ale czas na cos innego bo ta jest juz zużyta no i za mała Zastanawiałem sie spory czas nad podkładkami zowie ale są dość drogie. Czytałem też ze ,,podobno" genesis m12 jest całkiem spoko, ale licze na wasze opinie;) Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
michałek92 0 Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Zobacz na podkładki Lioncasta mam https://www.lioncast.com/en/product/esport-one-big-edition-gaming-mousepad/ i dla mnie jest genialna. Wygląda super i jest bardzo wygodna i ma dobry poślizg Cytuj Link to post Share on other sites
First55 1 Napisano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Ok dzieki za odpowiedz, na pewno zwróce na nie uwagę A może ktoś powiedzieć coś o wyżej wymienionych ? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Odpuść sobie tego typa, na każdym forum spami Lioncastem - zwykła reklama. Zamiast M12, sprawdź DM Pada - chyba najlepsza budżetowa podkładka. Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 M12 jak najbardziej - cenowo i jakościowo idealnie wyważona. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts