Yoroshimi 1 Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Witam serdzecznie Moja sytuacja wygląda tak, chciałbym podzielić komputer na dwie jednostki pracujące na jednych podzespołach wiem że to jest możliwe bo w mojej szkole gimnazjalnej (było to 7 lat temu) komputer był podzielony na 7 jednostek. Czy ktoś może testował ten program? Czy może ma ktoś jakiś inny pomysł na podzielenie kompa na dwie jednostki? TUTAJ WKLEJAM LINK DO TEGO PROGRAMU: http://www.ibik.ru/purchase Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 A jaki masz system ? W linku napisane,że działa do win7 sp1... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Najlepiej to by było postawić wirtualki przy pomocy Hyper-V. Cytuj Link to post Share on other sites
Yoroshimi 1 Napisano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Posiadam windows 10 podzespoły to: gtx 1070, ryzen 5, 16gb ramu Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Przeczytaj dokładnie w linku a znajdziesz informacje jakie systemy obsługuje ten program... Cytuj Link to post Share on other sites
Yoroshimi 1 Napisano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Ahh No okej wiec jest jakiś inny sposób na wykonanie takiej operacji? Cytuj Link to post Share on other sites
adamjk 17 Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 A jaki masz system ? W linku napisane,że działa do win7 sp1... Przeczytaj dokładnie w linku a znajdziesz informacje jakie systemy obsługuje ten program... W "moim" linku jest napisane: "This version of the software works only in Windows 7 SP1 or newer versions!" co na nasze tłumacząc znaczy "działa od win 7 sp1 w górę!" Cytuj Link to post Share on other sites
Yoroshimi 1 Napisano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Też to widziałem wiec się zdziwiłem że koleś wyjeżdża mi z tekstem "Przeczytaj dokÅ‚adnie w linku a znajdziesz informacje jakie systemy obsÅ‚uguje ten program..." ... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Przepraszam panowie za bzdurę,którą napisałem. Teraz doczytałem dokładnie. Lepiej jednak milczeć ,niż pomagać "po łebkach"...Jeszcze raz przepraszam... Cytuj Link to post Share on other sites
Yoroshimi 1 Napisano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Nic się nie stało ale mogles mnie wpakować w koszta xD Już miałem panike Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts