Endorphine 0 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Link do allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=7185794486#thumb/1 Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu konsolę, której nie muszę zbytnio przedstawiać, czyli PlayStation 4. Muszę się z nią rozstać, gdyż nie posiadam już zbyt wiele czasu, aby móc rozkoszować się rozrywką płynącą z grania na owej konsoli. Teraz trochę o samej "maszynie" : - Posiada dysk o pojemności 1TB. Jest to wersja slim, cieńsza, lżejsza oraz pobierająca mniej prądu. -Konsola w stanie idealnym, nie posiada żadnych rys, jak i również nie była zbytnio eksploatowana przez moją osobę -Posiada gwarancję do 31.03.2019 roku (Konsola kupiona w sklepie media expert). -W zestawie z konsolą gry w wersji cyfrowej : 1.To jesteś Ty 2.Podróż Edycja rozszerzona 3.F1 2016 4.FIFA 17 5.UFC 2 6.Uncharted 4 Kres złodzieja 7.GOD OF WAR III REMASTERED 8.Project Cars GOTY 9.STAR WARS BATTLEFRONT Deluxe Edition -Do konsoli dorzucam pełne okablowanie, to jest: kabel hdmi, kabel do ładowania/podłączenia pada do konsoli, kabel zasilający, oryginalną słuchawkę z mikrofonem(nieużywane!) i oczywiście 1 pada jak i oryginalne pudełko. Cena jaka mnie interesuje to 1399 złotych. Zapraszam do zakupu konsoli, bo naprawdę warto U mnie się tylko kurzy, a komuś może dać wiele radości. Po więcej informacji, czy zdjęć zapraszam do kontaktowania się ze mną w postaci wiadomości prywatnej. Cytuj Link to post Share on other sites
XarduneK 126 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Gry w wersji cyfrowej, znaczy że na koncie. A może tak jest możliwość sprzedania samej konsili? Bo osobiście nie interesuje mnie przygarnięcie czyjegoś konta Cytuj Link to post Share on other sites
Endorphine 0 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Gry w wersji cyfrowej, znaczy że na koncie. A może tak jest możliwość sprzedania samej konsili? Bo osobiście nie interesuje mnie przygarnięcie czyjegoś konta Niestety samą konsolę już dawno bym sprzedał. Mi niepotrzebne konto z grami, więc "dorzucam" je razem z konsolą. Mail, telefon do logowania dwuetapowego oraz imię i nazwisko zostają zmienione, potem nie mam dostępu do konta Cytuj Link to post Share on other sites
XarduneK 126 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Ahh no to nic, oferta nie dla mnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts