danceman 3 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam, mam okazje kupic tv LG 42LK430 w idealnym stanie wizualnym za 600zl. Nie jest to niwy telewizor bo z ok 2012 roku, ale jest on full hd, 42 cale, 4 ms reakcji plamki ale tylko 50hz odswiezanie. Co o nim sadzicie, brac go za 600? Generalnie potrzebuje TV ok 40 cali do ogladania cyfrowo naziemnej oraz do ogladania filmow przez internet z laptopa (hdmi) Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Proszę Cie, idź do sklepu znajdź coś w promocji za 1k i masz tv z gwarancją. Nie opłaca się kupować tv który ma 6 lat i raczej połowa wyprodukowanych tv siada gdzieś w tym wieku. Cytuj Link to post Share on other sites
danceman 3 Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Wiem, widzialem - manty po 1000zl... Tu mam za 600 i wcale nie jest powiedziane ze matryca siadzie. Cytuj Link to post Share on other sites
marko.s 39 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Albo kondensatory na płycie - 6 lat to już odpowiedni czas na nie sądzisz ? Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Nie pchałbym się w używki . Z telewizorami nigdy nic nie wiadomo a późniejsza naprawa może kosztować. Lepiej poszukać czegoś bardziej sprawdzonego nawet kosztem trochę gorszych parametrów a później spać spokojnie. Najtaniej wyjdą Manty i technicznie (przynajmniej na papierze) wypadają dobrze, na plus to właśnie gwarancja. Cytuj Link to post Share on other sites
danceman 3 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 już za późno, kupiony Niech żywot jego będzie jak najdłuższy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts