Dominik1998 0 Napisano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 napisałem to w protokole bo nawet w csie miałem te przycięcia. W Bfie gram na ultra, włączony V-SYNC 60 Klatek, obraz jest płynniejszy ale nadal są przycinki. Testowałem przy bfie mniejsza rozdziałkę ale nawet 75 hz, jes tez znacznie lepiej lecz wystepuja te przyciecia. Monitor? Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Ja tylko zauważyłem przyciecia jak pamieć vram działa w p5 ale to musi być stara gra .Normalnie z odpowiednim cpu i ultra nie ma opcji aby uzycie gpu tak spadało ;)Zreszta teraz widze ze masz gtx 1060 no to bez przesady .Ta karta az tak szybka nie jest Sobie w bf1 włacz szybkie vsync Edytowane 18 Marca 2018 przez HAKELBERY Cytuj Link to post Share on other sites
Dominik1998 0 Napisano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 ale nie przesadzajmy, żeby na tym sprzęcie dochodziło do zacięć, Nie mówie aby mieć tutaj ultra 150 fpsów, tylko żeby była przyjemna gra bez przycięć które sa bardzo drażniące. Spadek klatek a przycięcia animacji to jest różnica. Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 19 Marca 2018 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Miałeś wykonać log w HWiNFO w trakcie gry i wrzucić na hosting. Cytuj Link to post Share on other sites
Dominik1998 0 Napisano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 https://megawrzuta.pl/download/72929351f98f112a1e737bfbe98473e4.html Jeśli chodziło o to, tak to wyszło. Odpalony log od momentu wejscia do gry i wyłaczony po 3minutach grania. Dowierzałby ktoś że główna przyczyną jest Monitor? Koleżka podbił z monitorem o odświeżaniu 144hz i czasem reakcji 1ms. W Grach przy włączonym V-SYNC ani jednej ścinki. Gry chodzą płynnie i przepięknie jak na taki sprzet przystało. W końcu się udało rozwikłać problem. Ale nastaje się drugi. Jaki w miare ogarnięty monitor z takim odświeżaniem kupić? Nie potrzebuje nie wiadomo jakiego teraz za 4 tysiące. Wypatrzyłem sobie 144HZ Acer Predator na x-komie za 999zł. Jakieś opinie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts