Skocz do zawartości

Msi Gtx 970 4GB Gaming

Recommended Posts

Będę miał do sprzedania swoją kartę Gtx 970 Gaming od MSI.

Zakupiona 23-11-2015 roku w Morele. Gwarancja 36 miesięcy, czyli jeszcze na 9-cio miesięcznej gwarancji.

Mam ją od nowości.

Jak myślicie: za ile ją wystawić?

Edytowane przez dario83

To takie proste

https://allegro.pl/kategoria/obraz-i-grafika-karty-graficzne-257236?string=gtx%20970&order=d&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-ele-1-1-0115

popatrz za ile sprzedają się podobne karty z gwarancją i w zależności czy Ci się śpieszy ze sprzedażą czy nie daj cenę podobną lub ciut niższą to sprzedasz szybciej.

Jak nie to wystaw BCM i rynek sam zweryfikuje wartość Twojej karty.

To takie proste

https://allegro.pl/kategoria/obraz-i-grafika-karty-graficzne-257236?string=gtx%20970&order=d&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-ele-1-1-0115

popatrz za ile sprzedają się podobne karty z gwarancją i w zależności czy Ci się śpieszy ze sprzedażą czy nie daj cenę podobną lub ciut niższą to sprzedasz szybciej.

Jak nie to wystaw BCM i rynek sam zweryfikuje wartość Twojej karty.

Właśnie jest strasznie duża rozpiętość cenowa i dlatego zapytałem.

Są po 900 i po 1100 używki. Jedna ze zwrotu za 1300.

Mi chodziło o realną cenę jaką za jaką można sprzedać, bo nie śledziłem ostatnio rynku, a może ktoś sprzedawał ostatnio....

Alez znowu ceny skoczyly... :D ja naprzyklad gtxa 970 od evga ftw dorwalem za 650 ;p ale spokojnie za 8-9 stowek moze opchniesz jak dobrze poczekasz :)

No właśnie też mi się wydaje , że jakoś drogo teraz stoją. Może dobry moment żeby sprzedać. Tylko z drugiej strony nowe też są jakieś drogie :)