dario83 33 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) Będę miał do sprzedania swoją kartę Gtx 970 Gaming od MSI. Zakupiona 23-11-2015 roku w Morele. Gwarancja 36 miesięcy, czyli jeszcze na 9-cio miesięcznej gwarancji. Mam ją od nowości. Jak myślicie: za ile ją wystawić? Edytowane 6 Lutego 2018 przez dario83 Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 To takie proste https://allegro.pl/kategoria/obraz-i-grafika-karty-graficzne-257236?string=gtx%20970&order=d&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-ele-1-1-0115 popatrz za ile sprzedają się podobne karty z gwarancją i w zależności czy Ci się śpieszy ze sprzedażą czy nie daj cenę podobną lub ciut niższą to sprzedasz szybciej. Jak nie to wystaw BCM i rynek sam zweryfikuje wartość Twojej karty. Cytuj Link to post Share on other sites
Allohashin 0 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Alez znowu ceny skoczyly... ja naprzyklad gtxa 970 od evga ftw dorwalem za 650 ;p ale spokojnie za 8-9 stowek moze opchniesz jak dobrze poczekasz Cytuj Link to post Share on other sites
dario83 33 Napisano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 To takie proste https://allegro.pl/kategoria/obraz-i-grafika-karty-graficzne-257236?string=gtx%20970&order=d&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-ele-1-1-0115 popatrz za ile sprzedają się podobne karty z gwarancją i w zależności czy Ci się śpieszy ze sprzedażą czy nie daj cenę podobną lub ciut niższą to sprzedasz szybciej. Jak nie to wystaw BCM i rynek sam zweryfikuje wartość Twojej karty. Właśnie jest strasznie duża rozpiętość cenowa i dlatego zapytałem. Są po 900 i po 1100 używki. Jedna ze zwrotu za 1300. Mi chodziło o realną cenę jaką za jaką można sprzedać, bo nie śledziłem ostatnio rynku, a może ktoś sprzedawał ostatnio.... Alez znowu ceny skoczyly... ja naprzyklad gtxa 970 od evga ftw dorwalem za 650 ;p ale spokojnie za 8-9 stowek moze opchniesz jak dobrze poczekasz No właśnie też mi się wydaje , że jakoś drogo teraz stoją. Może dobry moment żeby sprzedać. Tylko z drugiej strony nowe też są jakieś drogie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts