KLICHO 0 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Witam na sprzedaż mam komputer stacjonarny dość mocnej konfiguracji jak na dzisiejsze czasy. Parametry to Procesor XEON X5650 - 6 rdzeni i 12 wątków idealny do obróbki grafiki renderowania. W grach też bardzo dobrze sie spisuje podkrecony jest aktualnie na 4.2 GHz i tak pracuje na co dzień nic mu się nie dzieje i dość normalne ma temperatury Karta Graficzna GTX 780 EVGA SC mam jej do niej oryginalne pudelko. Pamięć ram 16GB 4x4GB G.Skill Sniper 2133 Cl9 F3-17000CL9D-8GBSR mam do nich opakowania Płyta główna Gigabyte EX58-ud5 z najnowszym biosem zmodyfikowanym Karta dźwiękowa Creative Sound Blaster X-Fi Titanium SB0880 Chłodzenie to Corsair H50 z dwoma wentylatorami Enermax Magma 2x Pull Push jeszcze mozna uda znaleźć mi się pudełko Zasilacz Corsair HX750 — 80 PLUS mam do niego kable modularne jakie dostalem z nim. Obudowa to Cooler Master 690 Dominator II wentylatory 2 jeszcze na górze obudowy i jeden z przodu. Pasta 2 miesiace temu wymieniana na procesorze na Thermal Grizzly Conductonaut na karcie graficzej na Thermal Grizzly Kryonaut Komputer można obejrzeć na terenie Kielc lub Milanówka. Wysyłam za pobraniem. Mogę dorzucić dwa dyski 80GB sata lecz za dodatkową opłatą bez systemu. CENA 2299 zł dla was z forum cena i tak do negocjacji. Link do mojego ogłoszenia. http://allegro.pl/xeon-x5650-6x-4-2ghz-gtx-780-16gb-ram-ex58-ud5-h50-i7136343385.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts