robotox1 6 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Witam. Mam dwie karty graficzne w PC, jedną (lepszą) wsadziłem do szybszego PCI-E, drugą (słabszą) do wolniejszego PCI-E. Chce, żeby obraz generowała ta druga słabsza, jednak nie mogę znaleźć możliwości przełączenia w tym nowym "biosie" z płyty MSI B85-G43. Mam jedynie możliwość przełączenia z grafiki zintegrowanej do dedykowanej. Czy jest możliwe, żeby nie dało się tak przełączyć, czy musi być gdzieś ta opcja dostępna? Ze trzy razy przeszukałem cały ten panel biosu i nic nie znalazłem. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Pewnie można ustawić w biosie,z którego pci ma najpierw iść obraz.Tylko po co ? Nie lepiej odłączyć przewód od tej,której akurat nie chcesz ? To trochę szybciej niż grzebanie w biosie... Cytuj Link to post Share on other sites
robotox1 6 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Jak odłącze od tej pierwszej, to ta druga i tak nie daje obrazu. Pokręce się jeszcze w tym biosie, ale chyba będę musiał je pozamieniać miejscami, bo raczej tego nie znajde. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Nie masz w biosie wymienionych dwóch PCI ? Cytuj Link to post Share on other sites
robotox1 6 Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Nie masz w biosie wymienionych dwóch PCI ? Mam do wyboru IGD i PEG, to wybieram PEG oprócz tego jest tylko opcja PEGO Gen X ustawiona domyślnie na Auto, do wyboru Gen1 Gen2 Gen3, ustawiłem na Gen2 nie działa, na Gen1 też nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts