dakmar1221 5 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Witam Mam do sprzedania Procesor Intel core i3-4130+płyta główna GA-B85M-D3H+pamieć ram Adata XPG V1 DDR3 4GB 1600Ghz Sprzęt kupiony w 2013 wiec brak gwarancji,komputer służy mi do tej pory,wiec nie ściągałem chłodzenia,aby robić zdjęcie procesora(Mogę to zrobić na życzenie). Wszystko sprawne,nigdy nie było ingerencji w napięcie w biosie. Posiadam wszystkie pudełka do podzespołów(Maskownica,kabel sata,głosniczek) Dodam również boxowe chłodzenie do procesora Od nowości stosowana była pasta Arcitc MX-2 i zmieniana raz na pół roku(komputer głównie służył do internetu,CS) wiec nie osiągał jakiś dużych temperatur. Sprzedaje ze względu na zmianę sprzętu,który jest lepszy. Cena zestawu to 480zł+darmowy koszt przesyłki Możliwość wystawienia na Allegro+prowizja W razie jakikolwiek pytań proszę o wiadomość na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts