rapids1 0 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Witam, Zaczynam "przygodę z PS4" i mam dwie gry: Uncharted 4 i The Last of Us Remastered. Zastanawiam się którą będzie lepiej ukończyć jako pierwszą by nie pozostał niesmak do drugiej?? Pytanie do osób, które ukończyły obie gry. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Link to post Share on other sites
szczablik 6 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Według mnie, Uncharted ma lepszą grafikę i ciut gorszą fabułę z kolei druga pozycja na odwrót. Uncharted ma też, chyba, więcej w sobie "strzelanki". Cytuj Link to post Share on other sites
dejv03 24 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Pierwsze to ograj kolekcje Uncharted na ps4 dla mnie U2 jest najlepsza The Last of Us Remastered ograj z dodatkiem. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Drogi autorze,nie mówi się "pierw" ino "najsamprzód"... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts