Lasek_2 0 Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam posiadam płytę M4A87TD EVO. Mój procesor to Phenom II X4 955BE i moje pytanie polega na tym, iż muszę dokupić ram do obróbki grafiki. Czy wyżej wymieniona płyta obsłuży mi RAM firmy PDP Patriot 2x4 GB 1600MHz PGS Sector5 Low Voltage (PGV38G1600ELK) Opóźnienie CAS Latency 9-9-9-24. System oczywiście Win 7 64bit. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Hej Nie jestem przedstawicielem Asusa, ani ekspertem - tak słowem wstępu IMO nie powinno być problemów z tymi pamięciami. Pozdrawiam, Y0ddh4 Cytuj Link to post Share on other sites
Lasek_2 0 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ok dzięki za odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel ASUS Support 59 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Zasugeruję weryfikację planowanego zakupu z listą QVL. Nie gwarantujemy poprawnego działania płyty z innymi modułami RAM, choć oczywiście nie możemy tego wykluczyć. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Y ... ifications zakładka Memory/Device Support Decydując się na "wymyślne" moduły, świadomie zwiększasz prawdopodobieństwo zgryzu. Pamiętaj o uaktualnieniu BIOSu płyty głównej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts