martum 0 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Sprzedam SSD INTEL 535 180GB M2. Dokładnie model SSDSCKJW180H601.Dysk kupiłem w MORELE.NET 27 listopada 2017, przyjechał w grudniu i zamontowałem jakoś na początku grudnia, więc nie zdążył się nawet zakurzyć. Sprzęt oczywiście sprawny 100% i bez wad.Pełen komplet papierów, pudełka oryginalne itp. Zdjęcia: Cena 249zł wydaje się być ok. Uważam, że +/- 50zł taniej niż w sklepie w zamian za niecały miesiąc użytkowania to optymalna opcja. Macie w zamian przetestowany pewniak http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/lol2.gif Dysk sprzedaję tylko i wyłącznie dlatego, że otrzymałem opcję kupna SSD 480GB w dobrej cenie. Zapłata przelewem lub osobiście. Wysyłka dowolnym wybranym kurierem, paczka będzie zabezpieczona przed wybrykami wkurzonego kuriera, możliwy odbiór osobisty w Szczytno War-Maz Oczywiście dysk jest od kilku dni wymontowany i "nie nabija godzin" SPRZEDANE Edytowane 14 Stycznia 2018 przez martum Link to post Share on other sites
Recommended Posts