pablosik1994 0 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Info w aukcji. Gorąca zachęcam do zakupu. sprzedaję gdyż kupiłem gtx 1080 http://allegro.pl/show_item.php?item=7125465299 Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) No tak.Mogłem się tego spodziewać.Mój komentarz zniknął...Nie rozumiem dlaczego większość sprzedających jakieś podzespoły uważa że chce im się zaszkodzić.Pisząc że nie dawno sprzedałem ten sam model karty na gwarancji za 750 zł i nie było chętnych chciałem ci tylko uświadomić że cena za którą wystawiłeś tę kartę jest za wysoka i nie sprzedasz jej za tyle.Uderzasz na forum gdzie uczestnicy mają jednak pojęcie o cenach podzespołów komputerowych. Tym bardziej że jest to licytacja z tak wysokiego pułapu.Nie miałem nic złego na myśli.Z ciekawości będę obserwował tę aukcję.Widzę że licytujących mnóstwo. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez login1969 Link to post Share on other sites
Exodiss 18 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) No tak.Mogłem się tego spodziewać.Mój komentarz zniknął...Nie rozumiem dlaczego większość sprzedających jakieś podzespoły uważa że chce im się zaszkodzić.Pisząc że nie dawno sprzedałem ten sam model karty na gwarancji za 750 zł i nie było chętnych chciałem ci tylko uświadomić że cena za którą wystawiłeś tę kartę jest za wysoka i nie sprzedasz jej za tyle.Uderzasz na forum gdzie uczestnicy mają jednak pojęcie o cenach podzespołów komputerowych. Tym bardziej że jest to licytacja z tak wysokiego pułapu.Nie miałem nic złego na myśli.Z ciekawości będę obserwował tę aukcję.Widzę że licytujących mnóstwo. To standard że Ci skasują post, ja ostatnio pod tematem niżej z Radeonem HD 7770 wysłałem kilka linków do kart za 170-180 zł gdzie on ma wystawione za 220 zł i zasugerowałem obniżke ceny to też jakiś pajac pan skasował jakby to było coś złego Chociaż.. na PCLabie oprócz skasowania komentarza jakiś zadufany mod dopier^dzieli Ci jeszcze warna :D Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Exodiss Link to post Share on other sites
pablosik1994 0 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Masz i sie ciesz 799 cw i zejdzie na koniec ostatniego dnia Edytowane 9 Stycznia 2018 przez pablosik1994 Link to post Share on other sites
Exodiss 18 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Powiem ci dlaczego bo jesteś cebulą i tyle mam oferty na miejscu po 820 od ręki ale nie chec czekam na 850 i tyle. Tym zdaniem troszkę zaprzeczasz sam sobie A tak w gwoli ścisłości, prowizja od kwoty 850 zł to jakieś 20 zł, tak więc dyszkę więcej zarobisz na Allegro niż sprzedając na miejscu od ręki. Thug life Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Exodiss Link to post Share on other sites
pablosik1994 0 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Tym zdaniem troszkę zaprzeczasz sam sobie A tak w gwoli ścisłości, prowizja od kwoty 850 zł to jakieś 20 zł, tak więc dyszkę więcej zarobisz na Allegro niż sprzedając na miejscu od ręki. Thug life Mam pakiet bez prowizji 0 zł ze świąt do 31 stycznia także spoko łap : https://imgur.com/a/Guuln Edytowane 9 Stycznia 2018 przez pablosik1994 Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Masz i sie ciesz 799 cw i zejdzie na koniec ostatniego dnia Obniżyłeś cenę dla mojej czy naszej przyjemności?Ty nadal nic nie rozumiesz.Możesz sobie tę kartę wystawić nawet za 10.000 zł.Twoja sprawa.Ja i tak jej nie będę kupował.Piszę tylko że będzie ci ciężko sprzedać za cenę którą wcześniej podałeś.A być może na koniec dnia rzeczywiście sprzedasz ale jeżeli wystawisz ją za te 799 zł które aktualnie widnieje, ze statusem "kup teraz" a nie "licytacja" bo 799 zł. nadal nie jest ceną na tyle atrakcyjną za tę kartę żeby od niej zacząć licytację. Link to post Share on other sites
pablosik1994 0 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 SPRZEDANA DO USUNIĘCIA Link to post Share on other sites
Recommended Posts