tzsfirstx 0 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 § Budżet: 250 - 300 (max) § Jakiej myszki obecnie używasz: Steel Series Sensei pro glide § Jaką masz obecnie podkładkę: Roccat Sense § Z jakich wartości DPI korzystasz: 400 , 1600 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: ok. pól podkładki § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): rzadko - cs go , czesciej lol , Fortnite BR , Cod § Ile przycisków używasz w myszce: 3-5 zależy § Chwyt: Palm grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: ok 11 cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Obecna mysz posiadam już jakieś 4 lata , poniszczona brzydko wygląda czasem problem z dwuklikiem § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): byle nie ten sam materiał co pro glide dobra ale się klei i masakrycznie się brudzi Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jeżeli odpowiada Ci kształt to: Sensei 310 DM1 Pro S DM1 nie ma przycisków po prawej stronie i silikonowych boków - nie wiem jak reagujesz na potliwość. Ogólnie, jest pełno modeli. Jaka długość całej dłoni? Najlepiej byłoby się wybrać do sklepu i przmierzyć. Cytuj Link to post Share on other sites
tzsfirstx 0 Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 dłoń ok 18 cm , 310 fajny ale sam wygląd lekko dziwny jak dla mnie , Dm1 przyjemny dla oka ale chyba wolałbym iść w stronę ss albo zowie Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Zowie są dosyć nieopłacalne i nie przymierzysz. Wybierz się do stacjonarnego sklepu. Modeli, które mogą być potencjalnymi kandydatami jest wiele: G403, CM MM530, Deathadder Elite, Ventus X Optical, Rival 310, Kone Owl-Eye, Kone EMP i sporo innych. Cytuj Link to post Share on other sites
tidies 6 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Sensei 310 wygodniejszy niż Rival przynajmniej dla większości osób, które znam Deathaddery to szajs wykonanie, mimo całkiem rozsądnego sensora to szybko się wycierają albo siadają mikroprzełączniki. HyperX Pulsefire FPS jest spoko kształtem, mówię jako użytownik Rivala 300. Sensor może nie najnowszy, ale ciągle świetny DM1 Pro S Matte spoko wybór, szkielet/kształt z starego Senseia więc całkiem wygodnie z nowym sensorem. Co do plastików to raczej ludzie nie narzekają Myślę, że najlepiej pójść w stronę DM-a właśnie, bo jak teraz masz Senseia to długo nie będziesz się przyzwyczajał do nowej myszki Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Dziewczyna i ja posiadamy zowie fk2 i fk1, bardzo dobre myszki. Na chwilę obecną nie wymienilibyśmy na nic innego. Co do przymiarki, zawsze można zamówić 2 szt mysz i jedną oddać :-P Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 FK jest podobna kształtem, lecz technicznie odstaje od reszty = alternatywa. Cytuj Link to post Share on other sites
Szerwsky 1 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 SteelSeries 310 by pasował : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Shifted92 10 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 bierz senseia 310, naprawdę dobry gryzoń - polecam Cytuj Link to post Share on other sites
intro91 1 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 A co byście powiedzieli na Patriot Viper V570 ?? Według mnie bardzo fajna myszka, wygodna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts