erni228 1 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Witam mam poważny problem w wyborze dobrych nauszników do 500zł.Zaczne może od tego,że aktualnie posiadam CAL-e jednak są one już wysłużone i niestety pałąk pekł z mojej winy.Problemem była również moja skłonność do niszczenia kabla,musiałem go 2 razy lutować. Postanowiłem w końcu kupić nowe.W sklepie oglądałem zapewne "zabawki" Skullcandy Crusher Wireless.Jako osoba,której fascynuje bass mi zaimponowały.Było to niewątpliwe coś czego jeszcze nie słyszałem jednak obawiam sie o tony średnie i wysokie.Niestety była 1 przykładowa muzyka a sprzedawca stwierdził że nie może ich na innym gatunku sprawdzić. 2 wybór padł na Sony mdr-xb950n1.Znów kolejne bajery za,które pewnie płaci sie wiekszość a nie za jakość w dodatku przy odsłuchu po kablu głośność wyraznie spadła.Czytałem o tym na zagranicznym forum i to podobno jeden z problemów. 3 propozycją o której czytałem lecz nie miałem styczności był Akg k612 pro.Jedynym problemem może być to,że jest to konstrukcja otwarta i nieodpinany kabel.Z góry mówie,że nie muszą być to słuchawki bezprzewodowe.Lubie gdy słuchawki wyraznie zaznaczają dół nawet nad wyraz.Nawet CAL,które są uznawane za basowe były jeszcze dla mnie zbyt mało basowe Muzyki słucham przeróżnej zdarzy mi sie coś z ciezkim mocnym bassem ale lubie również wrócić i posłuchać zespołu Nightwish lub innych w tym typie .Dodam,że muzyki słucham z Sansa clip oraz FiiO Olympus.Zależałoby mi na tym aby to były słuchawki nowe i nie przekraczające mojego budżetu Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Za 350 zł możesz sobie kupić Takstar Pro82 które mają regulację basu poprzez porty akustyczne. Wymienny kabel, wygodne pady. Pro82 to następcy Pro80 które posłużyły Kingstonowi jako podstawa do budowy headsetu HyperX Cloud I https://www.ceneo.pl/56818163#tab=click Tutaj masz recke: Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jeśli te pro82 mają taki bas jak pro80 to przy takich oczekiwaniach nie podejda. Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 cooger przewiń sobie recenzje do 11:30 Cytuj Link to post Share on other sites
erni228 1 Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Mam troche nie miłe doświadczenia z firmą Takstar.Miałem ich model hi2050 i niestety przetworniki padły ale nie skreślam obejrze zaraz recenzje Jeśli ktoś miałby jakieś inne sugestie to prosiłbym o napisanie Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Przetworniki, to padały nawet w słuchawkach za 7000 tysięcy albo i więcej. Także więc... Cytuj Link to post Share on other sites
erni228 1 Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Słuchałem dziś HyperX Cloud i ich brzmienie mi pasowało ale natknąłem sie również czytając fora na isk hd9999. Cloudy moge wyrwać za 250zł.Teraz pytanie czy isk oferują coś wiecej w kwestii dołu i ogólnej muzykalności wzgledem HyperX ? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jeżeli chcesz dołu, to MDH9000. ISK mimo wszystko, mają lepszą scenę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts