ChaoticSerpent 0 Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Zastanawiam się czy wybrać Nokie N9 czy 808 Pure View. Oba modele bardzo mi się podobają pod różnymi względami ale nie wiem który bardziej... Może ktoś z was używał jednego albo drugiego telefonu i może mi polecic. Z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 odradzam oba z wiadomych względów, niewspierany system i ogolnie stare konstrukcje,lepiej podaj budżet to dobierzemy coś "współczesnego" Cytuj Link to post Share on other sites
ChaoticSerpent 0 Napisano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 odradzam oba z wiadomych względów, niewspierany system i ogolnie stare konstrukcje, lepiej podaj budżet to dobierzemy coś "współczesnego" nie oto chodzi, zbieram je do kolekcji. Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 nie oto chodzi, zbieram je do kolekcji.To weź oba Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts