dinokajman 52 Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Hej. Coś narozrabiałem i nie wiem co :-( Na laptopie Lenovo Y520 z windows 10 chciałem założyć konto dla dziecka z ograniczonymi uprawnieniami. Z mojego profilu zablokowałem odczyt i zapis na dyskach c i d. Zrobiłem to tak niefortunnie że zablokowałem także sobie (miałem uprawnienia administratora). Gdy chciałem wejść w partycję C odmowa dostępu w D to samo. Aktywowałem admina systemowego w cmd wpisując net user administrator /ACTIVATE:YES ale i z tego poziomu mam zablokowany dostęp i nie mogę nadać uprawnień. Usunąłem wszystkie konta zostawiając tylko admina systemowego i też nic. Co ja tam narozrabiałem? Kurcze laptop dla syna na pod choinkę i lipa pomóżcie coś :-) Edytowane 23 Grudnia 2017 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Spróbuj w trybie awaryjnym. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts