Funkie 1189 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Witam czy grał ktoś z was już w tą grę? Mam ją z PS + i nie wiem czy nie zepsuję sobie smaku samej Gry o tron. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Szczerze to pod względem wizualnym jak i fabularnym jest to imo najgorszy Telltale. Zagrać można ale fajerwerków bym się nie spodziewał 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Gram już chwilę w GOT i powiem że gra trzyma napięcie. Mam jednak nieodparte wrażenie że moje wybory są drugorzędne. Akcja jest akurat osadzona w czasie kiedy giną masowo ci "dobrzy", więc nie spodziewam się dobrego zakończenia. Graficznie mi nie przeszkadza, jedynie momentami potrafi przyciąć(PS4), co przy tej kategorii nie powinno mieć miejsca(wychodzi multiplatforma) . Fabularnie mnie wciągnęła i kolejne epizody praktycznie nie mogą czekać. Są intrygi, krew, zdrady i mam wrażenie że nie mogę nikomu ufać. Pozycja dobra dla fanów. Nie obowiązkowa. Dla tych którzy nie mieli styczności z GOT, akcja może być zbyt zagmatwana. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts