lonialomax 806 Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jeżeli nie masz dysków połączonych w konfiguracji RAID to odinstaluj go, nie jest Ci potrzebny. Cytuj Link to post Share on other sites
Mich1995 0 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 a tak to nic z dyskiem się nie dzieje? nie utracę danych? Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Wydano polecenie resetowania urządzenia \Device\RaidPort0. Masz to w opisie, a to dotyczy konfiguracji RAID więc jak nie masz dysków w RAID to nic nie stracisz. Cytuj Link to post Share on other sites
Mich1995 0 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 nie no mam tylko jeden dysk. Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 No to odinstaluj IRST i sprawdź czy będą się powtarzać te ostrzeżenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Mich1995 0 Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 tamto o czym pisałem na początku miesiąca się nie powtórzyło teraz mam problem z instalacją aktualizacji w Windows Update a mianowicie kod 0x80070643 i najpierw pobierałem jedną aktualizacje zajmującą 5mb i ona wywaliła mi ten błąd potem ponowiłem instalacje niby się zainstalowało ale wyszukałem i pojawiła mi się ta sama aktualizacja tylko że o 45mb większa i zainstalowało się nie prawidłowo znowu i ponowiłem i niby zainstalowało się nawet Windows Defender pokazuje że jest zainstalowana ale na liście historii w Windows Update jest jako nieprawidłowo zainstalowana i nie wiem co robić boję się bo nie chce instalować na nowo system bo zwyczajnie nie mam do tego głowy obecnie jestem zbytnio zajęty by się tym wgl zajmować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts