dawid13 3 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) po aktualizacji windows-a (build 16299.rs3_release.170928-1534), przy próbie zalogowania wyskakiwał błąd (nie pamiętam treści), kiedy już się zalogowałem, ekran zaczął mrugać i co chwilę był komunikat witam, trwa przygotowywanie składników. Po odczekaniu dość sporego czasu nadal mrygał i dalej był ten komunikat. Po restarcie zauważyłem, że zmieniła mi się rozdzielczość i mimo zalogowania pokazuje się sam pasek dolny i ekran dalej nie odpowiada. Udało mi się wejść w tryb awaryjny i pojawił się komunikat "do otwarcia tego linku typu ms-get-started potrzebna jest nowa aplikacja. W trybie awaryjnym wszystko wyświetla się tak jak powinno w tym trybie. Zależy mi na zostawieniu danych. Jakieś porady? Edytowane 21 Listopada 2017 przez dawid13 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 W trybie awaryjnym chyba możesz usunąć tą aktualizację ... Cytuj Link to post Share on other sites
dawid13 3 Napisano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) jakieś porady jak? Mogę botowalnego pendrive zrobić z obrazem win 10 jak to coś by pomogło. Nie działa mi w trybie awaryjnym pakiet office, a fajnie byłoby móc dziś z niego skorzystać. W ustawienia nie mogę wejść. Edytowane 21 Listopada 2017 przez dawid13 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Może być możliwość naprawy systemu z pena. Robisz tak ,jak przy wgrywaniu nowego systemu ,tylko w pewnym momencie wybierasz opcję napraw... Cytuj Link to post Share on other sites
dawid13 3 Napisano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Chyba mam dość problemów z windowsem 10 i instaluję 7. W planach mam też wypróbować macOS, może będzie mniej awaryjny, bo ostatnio średnio co miesiąc coś się mi dzieje z laptopem, a konkretniej systemem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts