krakn 2 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dziwna sprawa z tą kartą. czasami w czasie gry po prostu się blokuje. Na razie wyczaiłem że najprawdopodobniej chodzi o temperature, niby smart doctor ma ustawioną opcje automatycznego sterowania wentylatorami ale cos nie teges. Na początku myślałem że to nowa wersja Crisys ma buga, ale wczoraj ociągnąłem MAFIAII i przy max ustawieniach czasami gra robi stop, a nawet wychodzi na widok pulpitu, po czym wentylator wchodzi na max obroty i z powrotem rusza gra. Teraz właczyłem "inteligentne" zarządzanie i udało się pograć 1,5 godziny Wszystkie stery są najnowsze, wczoraj ściągałem paczkę. Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel ASUS Support 59 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Usuń stery ASUS i SmartDoctora i wypróbuj Catalyst 11.2. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts