vexxy 0 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Witam mam taki ram jak na zdj i chciałbym dokupić do niego jeszcze 4 gb i teraz mam problem z dokupieniem do niego drugiej kości ponieważ tamten sprzedawca wszystkie sprzedał a nie moge nigdzie znaleźć z takimi samymi oznaczeniami. Ktoś coś doradzi albo pomoże znaleźć odpowiednią aukcje? Cytuj Link to post Share on other sites
Trovao 10 Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Jeśli musi być konkretnie taka sama to może tu https://www.olx.pl/oferta/4gb-ram-ddr-pc3-samsung-kingston-pc2-hynix-10600u-CID99-IDma8Pq.html#6a3b843b98 Choć myślę że jak dołożysz jakiekolwiek inne 4GB to tragedii nie będzie. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 @up - tragedii może i nie będzie,ale czy będą współpracować ? Cytuj Link to post Share on other sites
Trovao 10 Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 @up - tragedii może i nie będzie,ale czy będą współpracować ? Wszystko zależy od płyty głównej i danych kości ... Z racji że ceny niewielkie to można zaryzykować imho. W przypadku niepowodzenia ze znalezieniem identycznej, lepiej opchnąć obecną kość i zakupić fabryczny dual. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts