Grubciosc 0 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Pytanie, tak mi się wydaje że to są piszczące cewki, czy można oddać na gwarancje? Zasilacz kupiłem z miesiąc temu ale dopiero teraz zacząłem używać Cytuj Link to post Share on other sites
Axolan 7 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Nie można,to nie wada. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 ogólnie nie jest to traktowane jako wada, mimo to niektórzy wymieniają, skontaktuj się z serwisem corsair i spytaj jak to traktują. Najłatwiej by było skorzystać z 14 dni, no ale już za późno. Cytuj Link to post Share on other sites
Grubciosc 0 Napisano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Tak właśnie myślałem, ale chciałem się upewnić. Napiszę do Corsair zobaczymy czy coś się da Zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts