frems 0 Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Hej Mam laptopa Lenovo flex 2-15 i chcę go sformatować na czysto i wgrać Windows 10. Zrobiłem bootowalnego pendrive z windowsem 10. Robiłem format na innym laptopie i poszło bez problemu. Teraz na tym Lenovo nie chcę się zbootować. Widzi go i tyle. Ustawiłem w biosie żeby bootował się z pendrive a resztę opcji wyłączyłem i też nic. Pendrive tworzyłem najpierw programem od Microsoftu a potem rufusem. W obydwu przypadkach nie chciało się zbootować. Teraz program od Microsoftu nawet nie chce zrobić pendrive bootowalnego działa tylko rufus. Czyżby pendrive się uszkodził? Sprawdzałem jeszcze na innym Lenovo i również nie chce. Używałem nawet tego "specjalnego" guziczka od Lenovo. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Sprawdź czy w UEFI/BIOS nie jest włączony FastBOOT Link to post Share on other sites
Rozwiązanie frems 0 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Sprawdź czy w UEFI/BIOS nie jest włączony FastBOOT Zmieniłem z UEFI boot na Legacy Support i poszło. Link to post Share on other sites
Recommended Posts