jerzuXXX 0 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Jak w temacie: jaka Waszym zdaniem jest sensowna podkładka w dobrej cenie? Tylko dwa wymogi: musi być sztywna i raczej większa niż mniejsza. Ideał to STEELSERIES 9HD tylko 120 zł (połowa ceny myszki) to dla mnie absurd Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Dlaczego sztywna? Cytuj Link to post Share on other sites
jerzuXXX 0 Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Dlaczego sztywna? Materiałowe strzępią się na brzegach to raz, a dwa czasem jest używana mysz bezprzewodowa i szukanie twardej książki na której można ją położyć nie jest praktyczne Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Jedyna materiałowa podkładka, która zaczęła mi się strzępić, to był Qck po spotkaniu z pralką. W czym przeszkadza używanie bezprzewodowej na materiałówce? W niczym. Plastiki nie są opłacalne, gdyż ich żywotność to zazwyczaj ~6 miesięcy. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Kup materiałów kę z porządnym obszyciem i nic nie będzie się siepać. Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Popieram przedmówców: zamiast bezsensownie przepłacać za sztywną, lepiej wziąć materiałową w stylu M12, gdzie i cenowo i jakościowo wychodzi to o wiele korzystniej. Cytuj Link to post Share on other sites
jerzuXXX 0 Napisano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Panowie, dzięki, ale po to zapytałem o tańszy zamiennik 9HD, gdyż potrzebuję sztywnej podkładki. Mam powody i tyle. Natomiast tego towaru jest tak dużo, że mogłem pominąć coś tańszego i równie dobrego co wskazane Steelseries. No i stąd się wzięło pytanie. To tak jakby ktoś prosił Was o pomoc w wyborze skutera, a Wy byście polecali rower, bo tańszy Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Najwidoczniej rower jest lepszą opcją, a ty irracjonalnie podchodzisz do wątku. Szczerze powiedziawszy, możesz iść do marketu i kupić cokolwiek, M55 przykładowo. Nikt nie zabiera się za twarde pady, bo nie mają zastosowania. Ślizgacze cierpią katusze, podkładki się rozklejają, zarazem tracąc powierzchnię po kilku miesiącach. Wymieniona wcześniej M12, bądź DM Pad to rozwiązania na spory okres czasu, przy tym nieznacznie zużywają ślizgacze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts