Mattyn 1 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Witam potrzebuje pomocy bo dostałem nowego lapka i gdy wpisuje dxdiag i na ekran to mam intel hd 5500 i chce zmienic na AMD r5 430m i nieumiem windows 10 i3 5005u 2,0 GHz x4cpus 4gb ram ddr3 proszę o szybką odp bo próbowałem i nie mogę , chciałem programem AMD ale też nic D: Cytuj Link to post Share on other sites
slo1q 337 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Może ktoś pomoże, gdy napiszesz post po polsku. Ten bełkot jest kompletnie niemożliwy do zrozumienia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 A czy GPU-Z nie wykrywa dwóch kart? Cytuj Link to post Share on other sites
Mattyn 1 Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Tak wykrywa ale nadal nie mogę jej zmienić na tego AMD D: Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Karta sama się włączy gdy będzie taka potrzeba, np. przy jakiejś grze. Cytuj Link to post Share on other sites
adamjk 17 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Tak wykrywa ale nadal nie mogę jej zmienić na tego AMD D: "Może ktoś pomoże, gdy napiszesz post po polsku. Ten bełkot jest kompletnie niemożliwy do zrozumienia." Model twojego laptopa to "nowy lapek", prawda? I oczekujesz jeszcze szybkiej odpowiedzi, pomyśl sam, czy można traktować cię poważnie? Cytuj Link to post Share on other sites
Mattyn 1 Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Karta sama się włączy gdy będzie taka potrzeba, np. przy jakiejś grze. a ok a czy mam pobierać sterowniki do nich czy nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts